Your Ad Here
Your Ad Here

Rabu, 22 Desember 2010

Algoritma Interpolasi saat Rendering ???

Interpolasi??? koq kayak kalkulus?? hahahahaa santai mas bro, memang pada dasarnya Waveform adalah grafik matematis yang ada rumusnya. Eiiitt tapi tunggu dulu yang akan aku bahas di postingan kali ini adalah cakupan garis besarnya aja tentang interpolasi saat rendering. Sekarang apa sey INTERPOLASI itu??

Interpolasi garis besarnya adalah hubungan antar titik pada sebuah grafik (dalam hal ini grafiknya adalah WAVEFORM AUDIO)
berikut beberapa review dari teman-teman yang sudah menerapkan,

Linier Interpolasi : lebih berkesan Distorsi, kemungkinan terjadi artifact lebih besar karena karakter grafik linier adalah garis lurus, proses rendernya juga cepat.



6-point hermite : karakter lebih halus dan proses rendernya sedang. biasanya standarnya adalah ini.

512-point sinc : jangan kaget jika menggunakan algoritma ini komputer seperti letoy saat render, karena algoritma ini grafiknya lebih natural dan titik-titiknya lebih rapat (bisa dibilang high quality), proses rendernya lama tergantung memory n processor kompi kita.



nah mungkin aku ambil cakupan garis besarnya saja, hanya untuk sekedar info dan sharing ilmu tentang apa itu INTERPOLASI
semoga bermanfaat :)
Readmore...

ADSR . . . ??? Apakah itu??

Yup balik lagi dengan MEW paint phobia. Hehehehe di postingan kali ini aku mo jelasin tentang istilah yang sering kita denger dalam dunia "manipulasi berkas audio" wkwkwwkwkwk. ADSR apakah itu?? dan seberapa pentingkah ADSR itu??
Ok untuk lebih lanjutnya, yuk kita lanjut . . . .
ADSR adalah singkatan dari beberapa elemen :
A = Attack
D = Decay
S = Sustain
R = Release

yup mari kita bahas karakter per-item :
Attack (A) : Semakin tinggi nilainya, semakin 'tumpul' bunyi awal yg dihasilkan. Seperti Fade In dalam waktu yg sangat singkat.

Decay (D) : Semakin tinggi nilainya, semakin panjang/lengkap bunyi yg dihasilkan.

Sustain (S) : Posisi dimana bunyi yg dihasilkan mulai diperpanjang. Ini mempengaruhi karakter Release.

Release (R) : Pengaturan ini berpengaruh ketika KEY OFF diaktifkan (tuts udah dilepaskan/ gag ditekan). Semakin tinggi nilainya, semakin panjang bunyi yg dihasilkan setelah tuts dilepas.

Kenapa ADSR itu penting??
secara logika dimulai dari pembagian frekuensi kerja tiap instrument, jika koefisien nilai ADSR kurang pas maka kemungkinan terjadi tubrukan frekuensi antar instrumen lebih besar.

Bagaimana belajar ADSR??
itu adalah feel n taste :p so banyak belajar n praktek hhe

semoga postingan ini bermanfaat.
Readmore...

Senin, 20 Desember 2010

Cockos REAPER 4.0 Alpha8 x86 ASSiGN

REAPER is a powerful but sensible Windows application that lets you record, organize, edit, and render multi-track waveform audio. Provides an extensive set of features, but is very small and lightweight application (the installer is less than 1 megabyte, and includes many effects and a sample project).

REAPER supports ASIO, Kernel Streaming, WaveOut, and DirectSound for playback and recording. It reads WAV, OGG, MP3 files, and records WAV files. You can arrange any number of items in any number of tracks and use audio processing plug-ins (DirectX and Jesusonic). REAPER also supports volume, pan controls and envelopes per track, multi-layer
Download Here
Readmore...

Overloud TH2 STANDALONE VST RTAS 2.0.0 x86

Overloud TH1, The long awaited 4th genearation engine-powered, Custom Guitar Effect Suite is here!. TH1 delivers huge sound with flexible and intuitive control. Modeled after a wide variety of amplifiers, one of its most unusual features is its ability to “morph” between amps, so the guitar player can “build” his own personal amp.

TH1′s Smart Control strip is a row of 8 soft buttons, pots and switches controlling the vital parameters of the current sound. The logic beneath these devices allows the user to control more than one parameter at once. The Smart Control strip and Preset Selection can also be controlled by host automation and MIDI control.
Download Here Readmore...

Easytoolz easy-muug XT VSTi 3.0

easy-muug XT, an “emulation” of the Minimoog synthesizer.

Features:

* * 3 Oscilators with 6 Waveforms (Triangle, Saw, Ramp and 3 different Pulses).
* * Tuning over 5 Octaves (2´-4´-8´-16´-32´) and Lo (Sub-audio) – Finetune.
* * Mixersection (Osc 1-3, Noise and Externel (Overdrive).
* * Special Low-Pass-Filter with Cutoff, Emphasis and ADS Envelope.
* * 2 ADS-Envelopes (one for Filter – one for VCA-Amplifier) with Release-button.
* * OSC 3 as Modulator > (Osc 1+2-Mod) and > Filter Cutoff – Keyrange-mod (Cutoff).
* * Glide – Legato on/off – Mod-Mix (Osc3-Noise) – Volume.
* * Additonal to the Original-Features:.
* * Velocity – Mono/Poly (max 12 Voices) – Reverb – Delay with Pan-LFO´s.
* * Unison-Function with Detune – LFO with :5 waves modulate-> – Cutoff,.
* * Emphasis,Pitch,Pulse-width1-2, Phase-mod 1-3 and Unison-Detune.
* * All Modulations are routed to the ModWheel !! (Midi-CC 14).
* * 2 additional Ramp Generators with several Targets.
* * Midi-Learn-function.

this moog type VSTi can be download Here, and don't forget to say thanks by leave a comment :)
Readmore...

ToonTrack EZmix VST RTAS 1.0.1

For all the track and songwriters with tight deadlines and a mobile work situation out there, Toontrack, in collaboration with DSP developers par excellance Overloud, has developed EZmix. EZmix is a simple (EZ), yet powerful, mixing tool that gives you access to a huge array of mix presets for the whole gamut of mixing needs.
Whether you need to mix drums, vocals, guitars, bass or keyboards this is your tool. Simply connect EZmix to a channel strip in your sequencer like you would any plug-in, pick a preset for the instrument or sound on that strip. Done. For demo purposes or in full on production EZmix will cut your studio time, speed up and enhance your creative process from the initial hook to the final track.
Download here :
Windows, Mac
Readmore...

StudioDevil Virtual Bass Amp VST RTAS 1.2

Studio Devil VBA (Virtual Bass Amp) is a bass guitar tube amplifier audio effect plug-in based on authentic models of vacuum tube preamps and power stages. While primarily intended for bass amp modeling and direct recording of both electric guitar and bass, Studio Devil VBA excels wherever natural tube overdrive and distortion is needed.
Here is the feature of this VST:

# Vacuum Tube Preamp Model with Boost Switch for sweet bass tones.
# * Authentic Tone Controls: Bass, Treble, and a Parametric Mid for variable amp character.
# * Bright and Deep boost push-buttons to quickly thicken or brighten the response.
# * Power Amp Drive Control to adjust natural power amp compression.
# * Variable Knee Limiter: fast attack limiter variable from hard clipping to soft compression.
# * 2 Cabinet Models: FIR-based 4×10 and 1×15 speaker cabinet and post-production modeling filters give the final sound the finishing touches.
# * D.I. Box Emulation: bypasses the speaker emulation to allow compatibility with other impulse modeling cabinet & room sims.
# * Built In 7-Band Graphic Equalizer with master level and bypass controls.
Download Here
Readmore...

Steinberg Hypersonic 2.0 Rebuild SynsoEmu (2010)

Hypersonic 2 – multi-purpose music workstation Steinberg, do not just offer thousands of high-end sound, but also incredibly effective in terms of CPU and memory. Four powerful synthesis engine, 1.7 GB of high quality sounds, 1800 stunning factory presets: virtually the entire spectrum of sounds, effects and instruments that may be required when working in virtually any musical style or the application of sound design. The unique patented technology to optimize samples, each running a copy of the Hypersonic 2 is extremely effective working with computer resources, offering a plethora to 1024 by 32 votes stereo outputs. In addition, Hypersonic 2 amazingly convenient – instant access to the key parameters of each individual patch means a pleasant, efficient and creative workflow. Hypersonic 2 – is advanced technology of music at your fingertips.
System requirements:

* * Supported operating systems: Windows XP SP2 (32-bit), Windows Vista (32-bit) and Windows 7
* * Intel / AMD processor 2 GHz minimum (dual core processor recommended)
* * 1 GB RAM (2 GB recommended)
* * 4 GB free HD space
* * DVD drive required for installation
* * Windows MME compatible audio hardware is required (ASIO compatible audio hardware required for low-latency operation)
* * USB-eLicenser/Steinberg Key (copy protection device) and USB port required *
* * Internet connection required for license activation
* * For using as plug-in, a VST (VST 2.3 or higher) or DXi2 compatible host is required. For using as ReWire slave device, a ReWire compatible host is required.

Download here :
fileServe Part 1, fileServe Part 2, fileServe Part 3, fileServe Part 4, fileServe Part 5, fileServe Part 6, fileServe Part 7, fileServe Part 8, fileServe Part 9
Readmore...

Senin, 13 Desember 2010

Panduan "Home Recording for Dummies"

Yo yo yoooo . . . balik lagi bersama PaintPhobia :) hhe, maaf lama gag update blog, lagi sibuk ngurus skripsi. OK di postingan kali ini aku mau bagi e-book panduan HOME RECORDING tapi dalam kaitannya hanya bagi pemula (NOOB / Beginner). Disini akan dibahas tentang pemahaman studio rekaman di rumah (PC based) sekaligus pemilihan alat (Tools) yang tepat dengan kualitas yang memadai.
Diharapkan dalam kita membuat studio recording di rumah tidak terjadi OVER SPECS OVER BUDGET BUT NULL QUALITY . . . kenapa?? karena Tools yg mahal tanpa adanya pemahaman penempatan (Place) yg tepat maka hasilnya pun gag bakal bisa maksimal. di E-book ini jg disertai tentang diagram rangkaian pemasangan Tools (gear / gadget or whatever u called it) mlai dari mic, midi, mixer, pc, bla bla bla . . . :) minat?? Yup tapi bahasanya masih Amrik, asli dari sono nya, so lox mau belajar bisa ditranslate sendiri lox kesulitan :). PLEASE DON'T FORGET TO SAY THANKS BY LEAVE A COMMENT . . . download here
pass : heriakamew.blogspot.com
Readmore...

Kamis, 02 Desember 2010

Image-Line Pitcher RC1 VST

Pitcher is the development name for Image-Line’s new real-time pitch manipulation plugin. It can automatically detect andcorrect pitch based on the input audio OR respond to MIDI input for live OR Piano roll modulation of monophonic OR polyphonic notes to create harmonies.
Download here : Mediafire, deposit file, Mediafire.
Readmore...

Image-Line FL Studio ASSiGN Edition v9.7.0-ASSiGN

FL Studio is the most complete virtual studio currently available. It will play any sample file (wav), generator (softsynth), VSTi & DXi) or midi instrument you feed it. You will be creating wav, mp3 or midi songs or loops only minutes after launching it. FL Studio 9 is a complete software music production environment, representing the culmination of more than 10 years of sustained & focused development. FL9 is the fastest way from your brain to your speakers. FL Studio is a full-featured, open architecture, music production environment capable of audio recording, composing, sequencing and mixing, for the creation of professional quality music. The FL Studio philosophy is creative freedom.

Notable changes include in v9.7.0:

* Newtone – Pitch correction editor beta.
* Pitcher – Live pitch correction plugin. Beta 2.
* Preview Playlist Clips – Alt + Right click Clip.
* New Pattern Button – On Stepsequencer.
* Ctrl + Middle Mouse – Resize Playlist tracks.
* Playlist – Left+Shift swaps Pencil and Brush tools.
* Piano roll – Sift + H or J cycles through used Channels.
* Project files – Local paths now saved in project.

Download Here :
HotFile, Fileserve, Uploading, EasyShare
Readmore...

Minggu, 28 November 2010

Cara Download pake Rapid Leech

Berikut saya mo ngejelasin gimana caranya ngedonlot pake Rapid Leech buat donlot file dari uploader Rapidshare, Hotfile, Megaupload, filesreve dll . . .

OK, langsung aja kita masuk ke topik kita yaitu RAPID LEECH
1. masuk ke salah satu server rapid leech yg akan dipake
2. Copy Link URL file yg akan di download menggunakan rapid leech
3. PASTE kan link URL alamat file yg akan di download tadi di text box rapid leech bagian LINKS TO TRANSLOAD atau LINK YANG AKAN DI TRANSLOAD
4. klik tombol TRANSLOAD FILE
5. tunggu proses transloadnya sampe selese

6. Setelah selese transload, FILE bisa di download dgn KLIK nama file yg telah selesai di transload :)

Semoga info ini bermanfaat . . . :)
Readmore...

Rapid Leech Collection

Buat pengunjung heriakamew.blogspot.com dan mengalami kesulitan dalam download VST / VSTi dari uploader Rapidshare, Hotfile, fileserve atau uploader laennya bisa menggunakan Rapidleech ini sebagai bantuan TAPI koleksi rapidleech ini tidak akan selalu ada, BUT DON'T WORRY ak coba update koleksi rapidleechnya :) . . . hhe

berikut koleksi Rapid Leech November 2010 :
1. http://sitechcs.com/tmp/EKO_X/
2. http://www.thikacounty.go.ke/rokdownloads/EKO_X/
3. http://rlindex.net/display.php?id=405
4. http://67.23.226.51/leech/
Readmore...

Minggu, 21 November 2010

MusicLab RealStrat Standalone DXi VSTi 1.1.1 REPACK

This new installer by Team ASSiGN include DXi and the problem to use the Pattern Manager has been fixed. RealStrat – sample-based virtual instrument with an innovative approach to guitar sound modeling and guitar techniques emulating on a standard MIDI keyboard. RealStrat provides incredible playability based on the unique performance modes and easy-to-use keyboard layout as well as the advanced key/pedal/velocity switch system allowing a keyboardist to perform guitar parts with a whole new level of realistic expression.
RealStrat covers practically all sounds, articulations, and techniques a professional guitarist can produce on his Strat, including mute, bridge mute, harmonics, pinch harmonics, slap, unison bend, strumming, picking, chord chopping, scrapes.
Download :
Hotfile Part 1, Hotfile Part 2
Uploading part 1, Uploading part 2
Readmore...

Cakewalk – Z3TA VSTi PC

Z3TA+ is an award-winning analog-style synthesizer with incredible sound shaping capabilities. The exclusive bandlimited Waveshaping technology makes Z3TA+ one the best and most respected synths in the industry. As a complete instrument, Z3TA+ is oriented to the professional musician and sound programmer looking for uncompromised sound quality and features. Z3TA+ ships with DXi, VST, and stand-alone versions.
Z3TA+ (zay’-ta) is among the most expressive and inspiring virtual instruments available today, fully capable of producing the most authentic vintage analog sounds and incredible, cutting edge modern sounds. Whether you’re looking for lush, warm pads, slowly evolving atmospheres, searing leads or sparkling FM sounds, Z3TA+ delivers the goods, and includes hundreds of professional presets. Download Here
Readmore...

Arturia Analog Factory Hip Hop Edition VSTi RTAS Standalone 2.2.1

Analog Factory Hip-hop offers 250 legendary synthesizers’ sounds, all essentials in the hip-hop producer’s arsenal. From classic phat bass riffs to crystalline digital pads, this virtual instrument provides the urban musician with a broad, versatile and instantly striking sonic palette. Based on TAE®, Arturia’s award winning proprietary technology for analog emulation, Analog Factory is a real synthesizer which allows you to build and save your own sounds.
download here
Readmore...

Applied Acoustics Strum Electric GS-1 v1.0.2 VSTi RTAS AiR

Strum Electric’s chord library contains basic and extended chords available in open, movable, drop voicings, or power chords. Play the chords you know and Strum Electric voices them as a guitarist would. A great collection of single coil- and humbucker-fitted classic guitars, a 2-channel amp with spring reverb, a speaker cabinet, and effects, all prepped in a ready-made preset library. Down- and up-strokes, slides and bends, hammer-ons and pull-offs, palm muting, muffled strings, and arpeggios are all part of Strum Electric’s playing technique vocabulary. Performing them is simply a matter of using the strumming keys or MIDI loops. An inspiring and animated instrument that reacts dynamically to your playing. Small memory footprint, flash-loading presets, and no velocity switching ensure a smooth workflow and a natural sounding instrument.
Download Here : Hotfile, Netload, Uploading Don't FOrget to SAY THANKS BY LEAVE A COMMENT Readmore...

Cockos REAPER v3.73 Cracked-WaLMaRT

WaLMaRT group released updated version of Cockos Reaper – popular DAW application. REAPER is a powerful but sensible program that lets you record, edit, render and arrange multi-track waveform audio. REAPER is a application designed for the recording, arrangement, editing, mixing and rendering of audio. REAPER provides a flexible but easy to use interface that is equally suited to amateurs and professionals alike.
Download here
Readmore...

Jumat, 12 November 2010

MEW Radio Tuning Sound Effect Collection

Yup pada postingan kali ini aku mo share beberapa koleksi Sample Sound Efek Tunning Radio AM - FM. Disini terdapat beberapa pilihan sample yang terdapat kesan vintage crackle dan noise (white noise & Pink noise) yang otentik download disini jika ingin menggunakan koleksi sample ini dan pastikan anda memberi komentar jika postingan ini berguna :)
Gunakan password : heriakamew.blogspot.com
untuk meng-ekstract data :)
Don't forget to say thanks by leave a comment . . . .
Readmore...

Sabtu, 06 November 2010

Interaktif Frquency Chart

Buat temen-temen yang masih bingung tentang frekuensi pokok dari macem-macem instrumen, berikut ini aku coba bagi link untuk mempelajari frekuensi biar tidak terjadi tubrukan frekuensi antar instrumen Dengan metode Cut n Boost pada frekuensi yg pokok pada suatu instrumen diharapkan tidak terjadi tubrukan frekuensi.

CONTOH : misal pada Parametric EQ, frekuensi kerja PAD, sama dengan frekuensi kerja GITAR, nah untuk menghindari terjadinya tubrukan frekuensi kita kudu lihat konsep lagunya INSTRUMEN MANA YG AKAN DITONJOLKAN. Jika gitar yg lebih ditonjolkan maka frekuensi PAD di Cut, & frekuensi Gitar diBoost.

CATATAN :
Setiap instrumen ada Frekuensi POKOK (kerja/ baku)& ada frekuensi Pemanis (exciter) jadi pinter-pinter kita bermain CUT & BOOST :)

Berikut Link untuk interactive frequency Chart. Jangan Lupa kasih komentar jika info & Tips ini bermanfaat. Thanks :)
Readmore...

Rabu, 03 November 2010

Keygen EZX Claustrophobic

Buat temen-temen yg sudah mendownload EZX Claustrophobic & ternyata meminta Authorize, bisa menggunakan keygen yang bisa di download pada postingan ini sebelumnya biasakan memberi komentar & jangan lupa ucapkan terima kasih jika postingan ini membantu :) . . .
download keygen EZX Claustrophobic here
pass : heriakamew.blogspot.com
Readmore...

Minggu, 31 Oktober 2010

Novation V-Station VSTi AU 1.6

The V-Station is a polyphonic soft-synth for Mac and PC. It has the same real 3-oscillator flexibility as the award winning K-Station, with powerful filters, 8-voice polyphony, simultaneous Novation FX. Programming V-Station is simple. All the primary controls are on the main screen. Recall a named factory preset, tweak it and instantly save it in any of the 400 program locations. You’ll find additional functions and controls on three further tabs.
Download Here
if Use password try this : www.tagddl.com
Readmore...

Rabu, 27 Oktober 2010

Meter Pengukur Sahabat Sound Enginers

Your Ad HereOK kali ini ak mo sedikit bagi-bagi pengetahuan aja, coz kemaren banyak yang minta aku bikin artikel tentang meter pengukur yang sering dipakai sound enginers. Langsung aja kita kemon


1. VU meter (Volume Unit) : biasa disebut Loudness Meter . . . perlu kalibrasi dalam memakainya

misal :

* Mixing : pake 0 dbVU = -12 dbFS (peak)
* pre/Mastering : pake 0 dbVU = -6 dbFS (peak)

Disitu artinya adalah Setiap jarum VU menyentuh angka 0 maka direpresentasikan sbg peak yg kita set.

TIPS dari MEW

* -3dbVU -> SOFT
* -2 / -1 dbVU -> Normal
* 0 dbVU -> Loud
* +1 / +3 dbVU -> Distort (Potensi terjadi distorsi)


2. Peak Meter : meteran ini biasanya ada di mixer untuk monitor peak level (jgn salah kaprah antara Peak dgn Loudness), Peak meter g bisa bwt ngukur loudness, Peak meter hanya bisa untuk mengukur rasio sinyal digital dgn headroom digital. sifatnya FAST RESPONSE (indikator responsif/ cepat)


TIPS dari MEW

biasanya Sound Enginer (SE) men-Set Master ke -0.3 db Peak ato -0.1 db Peak dlm pre/Mastering


3. SPL meter (Sound Pressure Level) untuk mengukur sinyal audio di udara so meter ini tidak terhubung langsung dgn peralatan kita


4. RMS meter (Root Mean Square) bersifat SLOW RESPONSE (indikator bergerak lambat), smntara ak blm bgitu paham fungsi dari RMS, tapi kebanyakan SE mempunyai standar sendiri dalam mastering typ genre lagu dgn nilai dbRMS yg berbeda

Catatan : Headroom = kapasitas/ruang yg bisa di isi level audio. Jika Headroom habis = bunyinya distort/pecah.

Readmore...

Rabu, 20 Oktober 2010

BC Lab SAPEQ Spectrum Analyzer Parametric Equalizer VST v1.0

SA/PEQ is a parametric equalizer, has a spectrum analyzer. Support your balanced and detailed equalizing with realtime spectrum analyzer. 6 types of equalizer section makes your works speedy.
Features :

* Equalizer: Low Cut Filter – Cut booming bass
* Low Shelving Filter – Adjust low balance
* Peaking Filter – Boost or cut your needs
* High Shelving Filter – Adjust high balance
* High Cut Filter – Cut useless high
* Balance – Adjust low-high balance
* Master: Output Level – Control total output level
* Total Peak Meter – Retlo Peak Meter

Nice VST for Mastering, Balancing :)
Download Here
Readmore...

Slate Digital FG-X Mastering Processor

Slate Digital’s FX-G Virtual Mastering Processor, a digital audio process that could increase the level of a mix without altering the punch and dynamic feel, or make the mix sound squashed and lifeless. Imagine mastering your mixes without causing the lifeless, squashed, and over compressed sound that has become so common in modern music. We have all been at the mercy of the “loudness wars” for over ten years now. Masters have become louder and louder, at the expense of the music becoming harsh and lacking punch and dynamics. One of the main causes of this epidemic is the use of the Peak Limiter to achieve increased levels in the mastering stage. Peak limiters attenuate transients and often reduce punch, stereo imaging, can greatly alter mix balances, and cause a fatiguing result to the ears.
Some of the top mastering engineers have found ways to combat this sonic degradation by using techniques other then Peak Limiting. One of the more popular techniques is the use of saturation in both the analog and digital domain. Another popular method is clipping the front end of expensive A/D converters.

However, both of these methods, while better then peak limiting, have their downfalls. Static saturation curves are not universal in their ability to sound good on all transients. Clipping greatly reduces low end punch and is very poor at retaining sub bass. Both static saturation and clipping have a small window of gain maximizing before audible distortion. Enter SLATE DIGITAL.

Download Here
PASS : heriakamew.blogspot.com
Readmore...

GrooveCube Exciton VSTi v1 2 2

Exciton is a software synthesizer (virtual instrument) for VST host applications (Cubase, Logic, etc.) for Windows / Mac OS 9.

Synthesis

* Subtractive Synthesis (physical modeling of an analog synthesizer).
* Voices: 1 to 64(variable).

Oscillator

* Oscillators (OCS1/OCS2).
* Waveforms: Sine, Triangle, Sawtooth, Pulse(with PWM).
* Modulation: 2 mods assignable from ENV1/ENV2/LFO1/LFO2.

Mixer

* Inputs: OSC1, OSC2, ring modulation, noise generator.
* Noise generator with colour adjustment.

Filter

* Lowpass/Highpass, 6/12/18/24dB/Oct.
* Resonance: Lowpass, Highpass(without 6dB/Oct).
* Saturation: available for Lowpass 12/18/24/Oct, Saturation Level, Saturation Curve (3 types).
* Modulation: 2 mods assignable from ENV1/ENV2/LFO1/LFO2.

Amplifier

* Modulation: selectable from ENV1/ENV2.
* LFO modulation: selectable from LFO1/LFO2.

Envelope

* 2 envelopes (ENV1/ENV2), ADSR (Attack Time, Decay Time. Sustain Level, Release Time).
* Attack Curve (3 types).
* All parameters (without attack curve) can be dynamically controlled during voicing.

LFO

* 2 LFO’s (LFO1/LFO2).
* Waveforms: Sine, Triangle, Sawtooth, Square, Sample & Hold, Random.
* Mono/Poly mode.

Effect

* Modulation delay, highcut/lowcut filters, overdrive.

Others

* Unison mode.
* Portamento: available for both Poly/Unison.
* Velocity Sens.: individually available for all modulations.
* Programs: 128.

Download : Mediafire Link
Pass : www.tagddl.com
Don't forget to say thanks by leave a comment
Readmore...

Selasa, 12 Oktober 2010

Image-Line FL Studio ASSiGN Edition 9.6.1

FL Studio is the most complete virtual studio currently available. It will play any sample file (wav), generator (softsynth, VSTi & DXi) or midi instrument you feed it.


What is ASSiGN Edition?
1. Contain all functions of FL Studio XXL Edition.
2. All Image-Line FL plugins are unlocked. (MaxxClaster’s plugins need kracks). Maxx’s plugins : Drumaxx, Sakura, Sawer, Morphine, PoiZone, Toxic Series, Hardcore
3. Maxx’s plugins are not included.

After the installation of the FL Studio AE (Assign Edition), you should install our latest release manually. This is bacause FL official installer sometime overwrite with old versions.
Download here :
Mediafire Part 1
Mediafire Part 2

Password : www.tagddl.com

DON'T FORGET TO SAY THANKS BY LEAVE A COMMENT
Readmore...

Your Ad Here

Enjoy The Post